Jdi na obsah Jdi na menu

Copyright

8. 12. 2018

Časopis nabízí autorům publikovat jejich příspěvky ve formě Open access. Znamená to, že všechny příspěvky jsou volně dostupné a stažitelné pro všechny, kteří čtou a případně si stahují časopis či jeho části.

Jestliže autor chce vložit do příspěvku nějaký materiál, ke kterému nemá autorská práva, musí sám získat písemné povolení od vlastníka těchto práv před publikováním příspěvku v časopise.
Autor publikující v časopise Trendy v podnikání uděluje časopisu licenci k publikování jeho příspěvku po tom, co je příspěvek akceptován v rámci evaluačního procesu.
Stahování příspěvků z časopisu Trendy v podnikání je povoleno pro osobní potřebu a studijní účely. Pro komerční použití příspěvku je nutné si vyžádat povolení od šéfredaktora.

Vydavatel aplikuje licenci CC BY-NC-SA.

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 4.0 Mezinárodní License.

(Tato licence umožňuje ostatním nekomerčně upravovat, vylepšovat a vytvářet odvozená díla na základě tohoto díla, pod podmínkou, že uvedou autora původního díla a tato nově vzniklá díla budou vystavena za stejných podmínek - pod stejnou licencí).
Autor článku je nositelem autorských práv a garantuje práva k příspěvku pro vydavatele časopisu ve smyslu licence CC BY-NC-SA.. 

Prohlášení o ochraně soukromí
Příjmení a jména, adresy a e-mailové adresy publikované v příspěvcích budou použity jen pro účel publikování a prezentace v časopise. Nebudou redakcí poskytovány třetí straně.